Winst met social media

Door social media in te zetten kan de winst van uw onderneming worden verhoogd. In de onderstaande voorbeelden laten wij zien hoe.

Rabobank Weerterland en Cranendonck
Bij Rabobank Weerterland en Cranendonck hebben we de Twitter en Facebook pagina’s zo ingericht dat deze uitermate geschikt zijn voor webcare. Het gebruik van webcare betekent dat u uw klanten gemakkelijk en eenvoudig van de juiste online service kunt voorzien, dit kan een grote kostenbesparing betekenen op de service die u bijvoorbeeld verleent bij telefonische klantvragen.

Twitter helpdesk

Grieks Restaurant Mykonos Weert

Voor Grieks Restaurant Mykonos hebben wij 500 nieuwe likes op Facebook weten te realiseren in 3 weken. Dit is voornamelijk tot stand gekomen door middel van storytelling en evenementen. Hierdoor kan Mykonos besparen op promotiekosten voor acties en evenementen omdat het restaurant nu via Facebook rechtstreeks met haar volgers kan communiceren! Inmiddels bereikt Mykonos Weert bijna 3.000 mensen via hun social media kanalen.

Mykonos

Wilt u ook een hogere omzet en winst genereren door middel van de inzet van social media? Klik dan op de onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Comments are closed.

  • Waarom Social Addicts?

    Wij zorgen ervoor dat er tussen uw on- en offline kanalen synergie zal ontstaan. Zodat uw klanten u overal weten te vinden en altijd op de hoogte blijven van uw laatste nieuws.

  • Social Addicts Amsterdam (NL)

     Overtoom 60, 1054HK Amsterdam, NL
     +31 (0) 20-2103082